Personvernerklæring

KONTOR

+ 47 94 85 02 41

Horten

3179 Åsgårdstrand

09:00 - 17:00

Mandag - Fredag

Personvernregler

Databeskyttelse hos Consultitpd AS

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Consultitpd AS

Consultitpd AS ønsker deg velkommen til ditt besøk på vår nettside og din interesse for vårt selskap og utvalg av tjenester. Beskyttelse av personopplysninger er viktig for oss. Alle nettbaserte aktiviteter i Consultitpd AS foregår i samsvar med gjeldende lovbestemmelser om beskyttelse av personopplysninger og datasikkerhet.

Denne databeskyttelsesinformasjonen informerer deg om hvordan Consultitpd AS håndterer informasjon under besøket på Consultitpd AS nettside, samt behandling av personopplysninger hos Consultitpd AS

Innsamling og behandling av personopplysninger

Nettstedet til Consultitpd AS kan generelt brukes uten å gi personopplysninger. Personopplysninger refererer til all informasjon som

identifiserer deg, for eksempel navn, e-postadresse eller postadresse.

Slike data lagres kun hvis du gir den til Consultitpd AS, for eksempel når du tar kontakt med oss.

Behandling av personopplysninger

Consultitpd AS behandler personopplysninger av ulike årsaker.

Behandlingen kan være forskjellig avhengig av om du er kunde, leverandør eller ansatt.

Consultitpd AS har juridisk grunnlag for å behandle personopplysninger i tilfeller hvor du er kunde, leverandør eller ansatt.

Ihht. kontrakt samt regnskapsloven LOV-1998-07-17-56

Personopplysninger som Consultitpd AS kan behandle avhenger om du er kunde, leverandør eller ansatt er:

Navn, e-post, telefonnummer, adresse, fødselsdato og personnummer. I tillegg kan det være nødvendig å innhente informasjon om skattekort.

Når du tar kontakt med oss fra vår hjemmeside, vil vi kun behandle de opplysningene du gir oss. Consultitpd AS samler ikke inn spesiell kategori personopplysninger som: rase eller etnisitet, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, helseopplysninger, seksuell legning, biometriske data, religiøs eller filosofisk tro, genetiske data.

Consultitpd AS sikrer at alle data lagres trygt og tar alle forholdsregler for sikkerhet og forhindre uautorisert tilgang til informasjon

Formål med behandlingen

Med unntak av de tilfeller som er beskrevet her, vil Consultitpd AS bruke dine personlige data utelukkende i kunderforholdet, som ansatt eller leverandør, og teknisk administrasjon av nettstedet, for å gi deg tilgang til spesiell informasjon og for å gi deg våre produkter og tjenester og for generell kommunikasjon med deg.

Bortsett fra de tilfeller som er beskrevet her, vil Consultitpd AS ikke overføre dine personlige opplysninger til tredjeparter eller bruke det andre steder.

Personlig informasjon vil aldri bli delt med tredjeparter, unntatt er sikre leverandører. I tilfelle av forfalskning / svindel, etterforskning eller brudd på informasjonssikkerhet, forbeholder Consultitpd AS seg retten til å samarbeide med juridiske myndigheter og avslører all slags informasjon (inkludert personlig) når de berøres av rettsmyndighetene.

De ansatte i Consultitpd AS er forpliktet til å opprettholde konfidensialitet og er bundet av taushetsplikt.

Internasjonal overføring utenfor EU

Consultitpd AS overfører ikke personopplysninger til andre utenfor EU / EEC uten å sørge for at personopplysningene ivaretas jfr. Privacy Shield og personvernsforordningen(GDPR).

Frihet til å velge

Du kan fritt bestemme hvilken informasjon du gjør tilgjengelig for consultitpd AS når du tar kontakt med oss. Hvis du har endret personopplysninger (for eksempel postnummer,e-postadresse eller postadresse), kontakt oss for å korrigere eller oppdatere opplysningene.

Telefon: +47 94 85 02 41

E-post: dpo@consultitpd.no

Hvis du ikke har vært i kontakt med oss tidligere har vi ingen personopplysninger om deg!

IP Adresse

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Virksomheter som har ansvar for innsamling av IP-adresser, må behandle disse på en forsvarlig måte.

Ved å bruke dette nettstedet, erklærer du ditt samtykke til innsamling og lagring av IP adresse på den nevnte måten og for det nevnte formål.

Cookies

Cookies er små filer som midlertidig er plassert på harddisken din.

De brukes kun for å få informasjon om bruken av Consultitpd AS - nettsiden. Dette gjør det mulig å gjenkjenne datamaskinen automatisk neste gang du er på Consultitpd AS -nettsiden. Avhengig av innstillingene dine, kan nettleseren din automatisk godta informasjonskapsler. Du kan imidlertid også endre nettleserinnstillingene når som helst og bruke consultitpd.no - nettstedet uten informasjonskapsler. Slik administrerer du informasjonskapsler

 

Sikkerhet

Consultitpd AS tar forholdsregler for å beskytte dine personlige data mot tap, ødeleggelse, forfalskning, manipulering og uautorisert

tilgang. Dette gjøres selvsagt i samsvar med lovbestemt databeskyttelsesregulering av EU og Datatilsynets retningslinjer for IKT

sikkerhet.

Sletting av personopplysninger

Consultitpd AS kan ha personopplysninger om deg hvis du har vært i kontakt med oss.

Personopplysninger blir slettet etter gjeldende regler i personoplyningsloven

Consultitpd AS beholder dine personopplysninger i henhold til personvernloven, regnskapsloven samt personopplysningsloven GDPR Art. 16 og 17

Lenker til andre nettsteder

Disse personvernreglene gjelder for http(s)://consultitpd AS, et nettsted for Consultitpd AS . Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Hvis du forlater nettstedet til Consultitpd AS anbefales det å lese nøye personvernreglene for hvert nettsted som samler personopplysninger.

Tredjepartsleverandører

Alle tredjepartsleverandører av Consultitpd AS har inngått Databehandleravtale, denne avtalen sikrer din beskyttelse i henhold til:

Personopplysningsloven § 13, jf. § 15 og personopplysningsforskriftens kap.2

I henhold til «Generell databeskyttelsesforskrift» er EUs

generelle databeskyttelsesforskrift 2016/679 Artikkel 28, Artikkel 49

(1), Artikkel 32 (1).

Rett til informasjon

Har du har spørsmål angående behandling av dine personopplysninger, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig:

Consultitpd AS

V/Personvernrådgiver

E-post: dpo@Consultitpd.no

Rett til innsyn

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, og hva vi bruker de til. Ønsker du å se alle personopplysninger vi har om deg?

Du kan sende en forespørsel om datauttrekk til oss. Ditt datauttrekk blir levert innen 30 dager fra vi har mottatt din forespørsel.

Endringer i personvernerklæringen

Consultitpd AS kan oppdatere personvernreglene på dette nettstedet, så det anbefales at du regelmessig besøker denne siden. Denne

personvernpolitikken er bindende mellom Consultitpd AS og sine besøkende. Eventuelle endringer i disse retningslinjene for databeskyttelse vil bli lagt ut i denne personvernerklæring, på vår hjemmeside og på andre passende steder.

Consultitpd

 

Skredersyr prosjekter til dine behov!

RPA Robotic Process Automation

Siste nytt!

 

Realising implementing GDPR for Sergel AS Norway

mai 25, 2018

Heathrow Airport fined £120,000 by the ICO Read more..

oct 08, 2018

Emma’s Diary fined £140,000 for selling personal information for political campaigning Read more..

aug 06, 2018

Ta kontakt

 

Consultitpd AS

3179 Åsgårdstrand, Norway

Email: bard.kirkeeng@consultitpd.no

Phone: +47 94 85 02 41

Orgnr. 820870352 MVA

 

© Copyright. All Rights Reserved

Personvernerklæring

Privacy Notice